February 10, 2012

SALAM MAULIDUR RASUL :)

ASSALAMMUALAIKUM :)




Hye peeps(!) hikhik ^^ okayy hari neyhh skola deaya mgadakan sambutan maulidur rasul :)..okayy kenapa deaya upload picture pkwe ensem tuhh (?) okayy mybe sbhgian drpd korang kenal gerangan jejaka diatas :)
okayy beliau adalah IMAM MUDA NURI ALI BIN ARBAIN ...alah yg rncangan imam muda yg dekadd astro tuhh,,ahaks...okayy beliau dtg ke sekolah deaya utk mmberi ceramah mgenai hari kelahiran nabi atau pun maulidur rasul...

series diaa ohsem gilaa!!!  mmg cun arhh..sporting cgt...cara diaa menceramah punn sgt sempoi dan santai tetapi ada byk maksud yg tersurat dan tersirat,..
sepanjang diaa ceramah,deaya ta ngntok langsung...first time deaya ta mengantuk semasa ceramah dijalankan... tapi beliau sgt ohhhsemmm!!
beliau adalah anak kelahiran felda bentong,pahang,,,berumur 24 tahunn kodd,,pernah menjadi finalist imam muda...tetapi loghat terenganu nya cgt lahh pekat smpai deaya ta phm lahh...ohh diaa single but not available..hikhik^^


series deaya nengok depan mata kan..beliau sgt berbeza dgn gmbar diatas,,,lagi handsome law nengok hok real..by the way deaya suka cara dia menceramah..tak ngntok lahh,,hebatt lahhh (!)
PA diaa punn ensem hahaha,,,mata nehh mmg rambang kan,,manusia manusia,,,
ehh tgn neyhh gatai nak upload pic dia lagi lahh

hikhik ^^ suka lahh nengok...yey!

tetiba nak upload something utk MR IX...NEYHH BUKTI UTK AWAK IRFAN..NAK MNUNJUKKAN SAYA TAK TIPU AWKK (!)



awak nengok saya kol awak pukul brape .. 10:30 pm..tapi bila saya kol VOICEMAIL OKAYY :)
tak percaya lagi???
nahh ameyy neyhhh :)




tuhh number awak kann,,hmmm,,okayy setakat neyhh jepp bukti yg saya ada

p/s: pakai enset torchlight sbb enset org kaya saya rosak,,geram :)


# important (!)




untung gilaaa..kalau on my birthday 25th february ada org belanja kitaa 1 box donut dekad big apple :)

2 Spongebob (s):

Nisa Greennnpanda said...

salam maulidur rasul~..

wah, big apple, my fave donut tue, hehe.. >_<

deaya ixuddin said...

salam maulidur rasul juga,,
hikhik my favourite tooo :)

 
Yaya SDean Copyright Reserved