June 24, 2012

Miss Me Syg??

Hai Everyone :) Sihat Tak?? Okay Hari Ini Hari Ahad,, Ouchh My Gucci Esok Sekolah.. Why Im So Lazy When Talk About School.. For Me School Is So Haunted,,Hahahaha!


Amboi Yaya.. Tak baik Lah,,, Hey Korang Rindu Yaya tak??  Ye Ye Yaya tahu Korang Miss Yaya Kan,, Okay Love You ♥  


Okay Today Nak Share Satu Trailler Filem Yg Sgt Sgt Yaya Admire :)


Sinopsis Filem Hanya Aku Cinta Kau Seorang :)
Mengisahkan seorang wanita yang bernama MURNI yang sedang dalam kembara mencari 'soulmate'. Murni dipaksa oleh kawan baiknya, MUKHLIS dan STACY untuk mencari teman lelaki di dalam sebuah laman sesawang 'Meet Soulmate'. Walaupun Murni tidak mempercayai lelaki yang dikenali di dalam internet, namun kerana paksaan dia menurut. Murni sebenarnya menyukai Mukhlis, sahabat sehidup sematinya tetapi kecewa kerana dia menyangka Mukhlis homoseksual yang sedang bercinta dengan AYIM. Dengan galakan dari Mukhlis dan Stacy, Murni akhirnya menemui seorang lelaki bernama IQWAL. Murni menyenangi Iqwal, namun satu insiden telah menyebabkan Murni tersalah anggap yang Iqwal juga seorang homoseksual. Murni merasa sangat kecewa dan berputus asa terhadap lelaki, apatah lagi apabila dia mengetahui tentang kecurangan FELIX, suami Stacy. ZIZI, adik kepada Iqwal bersungguh-sungguk menjejaki Murni untuk menjelaskan perkara yang sebenarnya kerana dia mengetahui yang abangnya telah jatuh cinta pada Murni. Ketika inilah Ayim pula tampil dan menjelaskan pada Murni yang Mukhlis sebenarnya bukan songsang seperti yang disangkakan oleh Murni selama ini. Mukhlis amat mencintai Murni namun dia tak mahu berterus terang kerana dia takut akan kehilangan Murni.
Actually Yaya tertarik Dgn Lagu Dia... okay Sweet.. Movie Neyh Dah Main Kat Wyg Aw,,, G tgk Now. Yaya Berie Suruh org Tgk Tapi yaya Tak Tgk Agy Sbb Busy Lah Yunk.. Ade Byk Kursus :) Okay Papai,, Nak Tdow.. Esok Sekolah,,Assalammualaikum :)
// Olo Buda gedikk,, yaya the Great :)

1 Spongebob (s):

faiz fakhirin said...

long time long seeeeee

 
Yaya SDean Copyright Reserved