January 04, 2013

Fuhhhhh Berhabuk gila --"


ASSALAMMUALAIKUM READERS ...


Wahhhh Sungguh lama yaya tak meng-update blog kan,, berhabuk gila ni :P
Soooo Korang mcm mana?? ada banyak baik kah???? hahaha.. by the way HAPPY NEW YEAR KORANG.. Yups Sudah 2013 and Yaya Sudah form 5!!!!!!!!

start 2.1.2013 I'm turning to a senior.. hahaha byk bagus lahhhh... haha.. aku senior.. kau junior kau diam.. hahaha
dan bila dah senior... hmmm turning to SPM victim also.. OMG OMG!!!


Hahaha,, see muka budak senior... banyak ganas ituuu.. hahahahhaa,,ehhh apasal asyik gelak ni???
asyik HAHAHA je?? ohh maybe terlalu happy mungkin ?? haha OPPS?

Awal awal sekolah lagi ckgu dah discuss pasal tuisyen, sumpah terasa mcm OMG tak larat nyer asyik tuisyen jer.. BUT sokey sokey.. tahun last .. Struggle FOR SPM.. belajar utk spm jer,,, the next stage fikir later jer...

Tahun 2013 byk sgt perubahan dekat sekolah yaya., seriously too much change,,
dan too much prizes!!!!... penyutua beri taklimat masa first day school.. ehh?? penyutua?? opsss PENGETUA lahh..

he said kalau lulus BI dapat duit.. dan bagi SPM dan PMR.. Setiap kali Ujian kalau dapat straight A dia nak bagi rm80 dan kalau 1 subject 2 dpt A dpt rm 20 lah.. wahhhh mmg best lahh,, siapa tanak duit kan kan?
dapat rm20 pun dah boleh hidupkan BIS ,, hahaha.. tu jelah kerja kau kan yaya.. bbm sampai mati ==" hahahaha...
And The Best PRIZE EVER... kecerian kelas... Kelas yang Paling Ceria dan dpt tempat pertama akan menerima.... JENG JENG JENG

TROFI DAN WANG BERJUMLAH RM300 !!!!!


Tengok?? sampai Juling Juling Mata Yaya,.. hahahaha.. Mmg hadiah yg sgt menarikkkk gilaaa lahh..
soooo 5SKA mmg kena menang first prize tuuuu,,,WE ARE THE BEST!! YEAY! hahahaha
  
 Tahun ni mmg banyak tuisyen maklum lahhh SPM kann... ni Update blog pun maybe sekali sebulan jer dpt,.,
ohh btw my relationship with dato hakimi was over.. persediaan awl utk spm..
okay lah i got to go..  ADIOS!!






1 Spongebob (s):

Sheila Eiman said...

wahh.. dah form 5... good luck for spm nanti ya.. :)

 
Yaya SDean Copyright Reserved