February 08, 2012

Budak Gedik Ta Pergi Skola :)


ASSALAMMUALAIKUM :)


Hye peeps (!) cool takk picture dekadd atas tuhh (?) wahh imagine law deaya yg pakai uniform school mcm tuhh..perghhh i think i be more hot setah :) hahaha bangang jea ayat aku kann :) heyy pepagi dah update neyhh kenapa neyhh deaya oiiii (!)   hahahha! aku tak pergi skola lahh chingu (s)...  demamm kew?? ohh tidakkk tidakkk...

yang sebenarnya........

deaya malas nak merentas desa..;) ohh middle finger lahh deaya law join tour tuhh,,, by the way deaya ta suke lahh terlibat dengan tour like that,,,ohh so suck lahh.. buts menurut berita semasa SMKBG news ramai yang tak join tour tuhh,,hikhik^^  tour neyhh berjalan selama dua hari,,hari neyhh just pra cabaran kodd and the next day meant thursday is the true tour competition (betul x aku eja tuhh?)....

okayy semalam kann masa dekadd chemistry lab ada org call me cipan .. series aku malu :)

kenapa depa tuhh pnggil aku mcm tuhh..ohh sbb pakwe aku name cipan lahhh (!) and kenapa pkwe aku nama cipan.sbb nama diaa irfan lahhh (!) middle finger sungguh (!)


esok kann deaya decide tamao g skola lagi..haha..bkn blajar punn..okayy aku malas...hehe..
kbaii//


# Important (!)



untung gilaa kalau on my birthday 25th february aku dapadd kek mcm neyhh neyhh :)

6 Spongebob (s):

zizie said...

perkara biasa di zaman skolah... tp kalo duk boarding skool, kena la join jugak... wat2 sakit pastu jd penonton xberapa setia.. hehe.. nk skit kek tue.. hehe...

FAIZ FAKHIRIN said...

hahaha...time nie la best merendet kat skolah...duk kt umah boring...org merentas desa, kita g merendet...hahaha....lari jer sikit2, pastu lari g kedai2 terdekat..agak2 pelari lain dh nk sampai, pura2 la sakit kaki...pusing balik skolah jln terdekat....

ohhh bestnya zman skolah...habis semua ku tipu...hahahahahaha

deaya ixuddin said...

betol betol..haihh mcm ade pegalaman jeapp..hah! kantoi..haha :)

deaya ixuddin said...

deaya dahh puass dahh buadd semua tuhh..tahun neyhh nak rehat,,hahhaa...

best kea zaman sekola?? deaya ase nak cpt2 besar taw,,xnak g skola dahh..nak duduk U or college pulak,,,boring taw...hehe..

zizie said...

haha... ambil pengalaman kawan.. kalo semua pakat awat camtu, sape nak join acara tue, kan?? hehe..

deaya ixuddin said...

betol betol...hikhik ^^

 
Yaya SDean Copyright Reserved