February 06, 2012

Bahagia Telah Kembali Menyinari ~

ASSALAMMUALAIKUM  :)




Hye peeps(!) syukur alhamdullilah deaya masih sihat dan masih kuad utk meng 'update' kan post baru dekad blog tercinta ini ~ okayy smlm deaya bertandang ke rumah atok..
niat deaya just mao jejalan jea,lastlast tertidu sane pulak,haha,agypun mama and ayah na ameyy rambutan dekad umah atok..ohh~ musim rambutan kea sekarang neyhh (?) maybe laa kodd kann~  okayy~ my bofie ade dekad uma tok yer jugakk..
hehe~ kitaorg sekampung lah chingu(s) apa lagi perasaan nak jumpa tuhh mmbuak buak lerrr~


tibatiba kitaorg FIGHT ohh my~  cemas aku ..by the way irfan semakin hari semakin baran dengan aku..aku fedup ..tapi selagi aku masih kuadd mengalah selagi tuhh lahh aku mengalah dekad diaa..yaa~ you know i love him so much :) bergaduhh lahhh smpai mgalir air mata aku,,series aku sedih (!)

tanpa aku sedari aku telah melafazkan kata putus dekad irfan ..ohhh~ my how dare you said like that deaya (!)   series aku tak sedar..mybe sbb kepala otak aku dah terlmpau serabut...

" Terlajak perahu boleyh diundur,terlajak katakata tidak boleyh diundur "

so dengan hati yg terpaksa dan ingin meloloskan diri daripada ber "FIGHT" lagi..aku just gone on dengan katakata aku..okayy irfan kalau kau bce enrty meracau aku neyhh series aku 'putuskan tali yg kita bina selama ini' bkn sbb aku tak syg kau and bkn aku dah ade org lain..tapi sbb aku sygkn kau..aku tanak kau stress bercouple dgn girl gedik mcm aku neyhh,,aku ngaku mmg aku mengade,manja,koya market,pemalas semua tuhh tak dinafikan lagi...tapi aq rasa ada suatu dalam diri aku neyhh yg tidak boleyhh kau samakan aku dengan mana mana perempuan :) bak kata nabil "lu pikir lah sendiri"


TAPI syukur alhamdulliah perpisahan tak terjadi pada aku,,terima kasih irfan kerana kau dah mgaku silap kau dekad aku..by the way aku punn nak minta maaf juga dekad kau...dua dua salah okayy,,sekarang kebahgian telah menyinari hidup aku setelah sekian lama berada dalam kegelapan :)
p/s: irfan kau jgn nak baranbaran dah dgn aku.law x aku tumbuk kau lajulaju hikhik^^
and bila kau ade masalah jgn lah pendam aku rasa tersisih you know (!) okayy gedik aku dah dtg :)



sekarang aku dahh kembali bahgia dengan kau (!) yey! xdi sebelum dia balik rumah diaa kitaorg jumpe,,2 last aku tatap muka dia..aku hepy lahh (!) syg aku dekad dia makin byk pulak opss gedik (!)

wowowo~ pnjang pulak aku mmbebel..lebamlebam dah jari asyik menaip dari xd,,gedik kau deaya :)
okayy lahh chingu (s) deaya balik dulu

kbaii//

5 Spongebob (s):

FAIZ FAKHIRIN said...

hahahhaa...biasa la tu...gaduh2 ni mengeratkn lagi phubungan...jgnla smpai askin for breaking the ice...haiya...

deaya ixuddin said...

terlampau bengang mmg ta sedar apew yg kite ckp..yaa deaya mmg mcm neyhh hehe :)

FAIZ FAKHIRIN said...

next time kna control la deaya...tukarkn dgn senyuman...if mrh pn trying to smile...like this :)

deaya ixuddin said...

iye lahh faiz weyhhh,,hikhik ^^ ..dah mcm doctor love pulakk dahh diaa :)

FAIZ FAKHIRIN said...

hahaha...jgn tnya tips...nanti habis hancus berkecai tips...tips nk turun laut naik kebukit bleh bagi,...hahahhaa

 
Yaya SDean Copyright Reserved