February 12, 2012

KAU MANUSIA PELIKS BABE (!)

ASSALAMMUALAIKUM :)



Hye peeps (!) okayy kau jgn nak perasan lahh bkn aku tuju dekad kau * opps sory terkasar..hmm marah kann biasa lahh..entry kali neyhh bkn niat deaya nak mengata or mengutuk sesape lahh :) just wanna meluahkan perasaan deaya..apa guna ada blog kann...


this story is about SH*T BOY ..okayy series deaya mmg marah tahap babeng dekadd budakk neyhh..
is true lahh katakata my cousin...if u has a good friend,dont show or tell him about yours secret's because he doesnt good at all..dont tell at anyone if not one day you will be in bad trouble..
cousin deaya mmg koya speaking like me too..haha..
okayy sekarang neyhh deaya mengaku mmg salah deaya coz im too much trust at him..and i feel like im a fool girl lahh...bangang jugak lah aku kan...by the way congratulations lahh dude coz u make me believed at you and i does not noticed that u have something bad things to do at me lahhh :)

aku percaya tahap babeng dgn kauu...sbb kau kwn aku and kwn bofie aku juga kan..and aku kenal kau dri aku sekolah rendah lagi smpaii lah sekarang kita satu sekolah cuma kelas yg berbeza sbb kau bodoh (!)
okayy kau bodoh sbb kau xrety nak bezakan sapa yg buad slh and siapa yg teraniaya...

goods lahh jdi mcm tuh kann...kau buadd dajjal dgn aku bkn sekali but 2 times lahhhh (!) sial jep kann...tapi tak pernah nak akui kesalahan kau dekad aku and tak pernah nak mintak maaf punn(?)
aku malas nak marah kau tapi bila aku perli kau.. lagak kau tuhhs seolah olah aku yg bikin salah dgn kau mangkuk :) sepatutnya kau kena mintak maaf dgn aku...aku ta minx pape pun dgn kau..tapi lain pulak jadi nya...aku tahu kau malu nak minx maaf dgn aku kan,,hello dude adat lahh kalau kita buad slh dgn sesape kite kena minx maaf kan (?) ohh peliks kau..tade otak ker??? kalau kau mintak maaf dgn aku lega sikedd rasa nya and we can be friends likes always...

aku tak pernah care hal kau kann (?) okayy series aku tahu yg kau kape dgn SHE tapi aku tak heboh pun smpai lahh saat korang buadd relationship dlm FB..barulah heboh kan yg korang couple..
dalam FB kau kalau chat dgn aku mcm lebih kurang jer gatai kau..tapi aku tahu kau nak test aku kan..tapi ada aq cerita dekad gf kau pasal prangai kau dgn aku bile chat?? ohh dude tak pernah punn...even irfan aku punn aku tak cerita keburukan kau lahh :) okayy neyy kew balasan utk aku? balasan utk org yg sentiasa jaga rhsia kau and tak heran pun mnde yg kau nak buadd???

tapi kau bila hal aku hamboihhhhh dah mcm cik kiah dah aku nengok..okayy thank so much capital N coz bagi penghargaan yg cgt berbaloi utk aku yg tak pernah care hal kau..bagi aku apew yg kau buadd tuhh kau punya pasal and tade kena mgena dgn aku :)  series aku anggap kau dahh mcm family aku lahh jugakk sbb kite neyhh mmg dah kenal lahhh (!) adoi malu lahh gaduhh :)

series aku mengalah dgn kau...aku akn buadd mcm nothing happen between us ...kalau kau nak marah aku sbb kesalahan yg kau buadd dekad aku teruskan lahh,,,yg penting aku nak lupakan mnde yg kau dah buadd dekad aku,,tapi aku nakk kau akui kesalahan kau dekad aku and tarik balik kata kau and mintak maaf dgn aku lahhh (!) series aku tak makan org,so jgn bodoh nak takudd bangang (!)

tapi rasa mcm peliks lahh kau nak gaduh dgn aku sbb kesalahan yg kau sendiri bikin dekad aku..heyyy gila(!) terbalik lahh sepatut nya aku yg marah dekad kau,,okayy terbalik...nahh neyhh utk kauuu




series aku baru puas hati lepas middle finger dekad kau*




okayy lahh kawan aku still anggap kau kawan terhebat aku :) yeah (!) aku baik kannnnnnn....huihhh 
aku harap selepas neyhh kita kawan mcm dulu and TRY LAH BALAS SENYUMAN MANIS KAU TUHH DEKAD AKU,,NAK TERKOYAK BIBIR KECIK AKU SENYUM DEKAD KAU NAK MENUNJUKKAN BETAPA IKHLASNYA AKU SENYUM DEKAD KAWAN HEBAT AKU NIHH :)


THANK YOU SO MUCH KAWAN A.K.A CAPITAL N
bkn caprice k


dengan bangga nya aku isyhtiharkan AKU BERDAMAI DGN KAU CAPITAL N 
aku akan lupa kan segala dajjal yg kau bikin dekadd aku...
ohh kau tanak berdamai?? suka hati kau lahhh sh*t
kbaii//

2 Spongebob (s):

faiz fakhirin said...

kenapa ni deaya...heyhhhh be cool...life journey jauh lagi...smile.

deaya ixuddin said...

geram jepp..hehe... capital N tuhh dahh bce tros minx maaf dekad deaya slh diaa sama deaya hehe..

 
Yaya SDean Copyright Reserved